Pimp my Trash på förstasidan

Cirkulera utges av VafabMiljö. Läs artikel om Pimp my Trash

Se på skräp med nya ögon

“En trappa upp lyser flitens lampa. Och där är Vivi Båvner hemtrevligt omringad av ett tjugotal ungdomar som pysslar i tyst kreativitet. […] Workshopen “Pimp my Trash”, då deltagarna får tillverka nya saker av skräp, pågår med Bergslagens folkhögskola.”

Läs hela reportaget i Cirkulera här.

Det finns inget avfall

Medlemstidningen Cirkulera går till alla hushåll i Västmanland, Heby och Enköping som har sophämtning av VafabMiljö. Temat i tidningen var “Det finns inget avfall”, samma budskap som jag sprider i mina workshops. //Vivi

Vill du arrangera Pimp my Trash? Läs mer här:

Pimp my Trash som programpunkt på Ungdomsting som nominerades till EU-final i European Waste Reduction Awards.

“Kreativt och Snyggt”, artikel i Agenda 21:s tidning Gröna Draken.

Inslag i TV4 Nyheterna om Pimp my Trash.

Jag sätter mitt hopp till framtidens vuxna. Blogginlägg.

Helsidesartikel i Bärgslagsbladet om Pimp my Trash.

Pimp my Trash på världens genom tiderna största scoutläger.

Produktbeskrivning för Pimp my Trash.

Published by

Vivi

Jag vill sprida kunskap och väcka tankar och engagemang i miljöfrågor. Därför driver jag företaget Viveco och arbetar som miljöutbildare och miljökonsult. Kontoret har jag i Norberg men jag är verksam över hela länet och landet.

2 thoughts on “Pimp my Trash på förstasidan”

Comments are closed.