Projektledare

Vivi Båvner nominerades till årets miljöhjälte av WWF för sitt arbete med återvinningsprojektet www.Bjussa.se

”Vivi Båvner är en duktig ledare som driver sina projekt i mål med gott resultat.”

Tidigare uppdrag som projektledare:

Jag leder Bjussa-teamet, ett avfallsminimeringsprojekt jag skapat på internet tillsammans med en scoutkompis, systemutvecklaren Christoffer Munkestam. För att öka återanvändandet av saker driver vi förmedlingssajten Bjussa.se både online och genom kampanjer ute i verkligheten. Saker bortskänkes gratis och får ökad livslängd. Läs om Bjussa här.

Landsbygdutvecklingsprojektet Mitt Sommarprojekt pågår åren 2011-2013. I uppdrag av Leader Bergslagen samordnar jag feriejobb i 10 Bergslagskommuner och handleder ungdomar i gymnasieåldern att förverkliga sina drömprojekt.

Projektledare Miljöforum M30 hösten 2010. Tillsammans med den ideella föreningen Miljöbyrån i Norberg planerade och genomförde jag miljöforumet M30, en månad fullspäckad med filmvisning, workshops, tipspromenader, frukost, REmake och föreläsningar, med syftet att väcka engagemang för miljöfrågor.

Återvinningsprojekt på Asian Institute of Technology våren 2008. Med syftet att undersöka möjligheten till storskalig återvinning ledde jag en återvinningskampanj på AIT universitetscampus i samarbete med Tetra Pak.

Utbildningsbakgrund

Värdebaserat Ledarskap, kvalificerad ledarskapsutbildning, 2011

Intensive Course in International Solid Waste Management, KTH 2009

Degree of Master in Environmental Science, Communication and Decision making från Södertörns Högskola, 2008

 

 

Published by

Vivi

Jag vill sprida kunskap och väcka tankar och engagemang i miljöfrågor. Därför driver jag företaget Viveco och arbetar som miljöutbildare och miljökonsult. Kontoret har jag i Norberg men jag är verksam över hela länet och landet.